Dark Light

Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier ή μεταφορικής.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε προϊόντα από τα γραφεία μας.

Για αποστολή με courier υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4  € (με ΦΠΑ) για δέματα έως 3 κιλά. Για δέματα μεγαλύτερα από 3 κιλά ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

  • 3 έως 10 κιλά σε βάρος χρέωση 7 € (με ΦΠΑ)
  • 10 έως 20 κιλά σε βάρος χρέωση 12 € (με ΦΠΑ)
  • 20 έως 40 κιλά σε βάρος χρέωση 16 € (με ΦΠΑ)
  • 40 έως 60 κιλά σε βάρος χρέωση 20 € (με ΦΠΑ)

*Για τον υπολογισμό των μεταφορικών υπολογίζεται το βάρος των προϊόντων ή το ογκομετρικό βάρος αυτών.

**Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 20 κιλών γιατί οι αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορική και όχι με courier.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5 € (με ΦΠΑ) ανά δέμα.

Οι αποστολές των προϊόντων  γίνονται αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και έχει επιβεβαιωθεί έως τις 16:00 για τις καθημερινές. Για τις αποστολές που αφορούν τη Θεσσαλονίκη η παράδοση των προϊόντων γίνεται αυθημερόν, χωρίς επιπλέον χρέωση, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και έχει επιβεβαιωθεί έως τις 12:00, τις καθημερινές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, τα προϊόντα να είναι χαρακτηρισμένα ως «Σε Απόθεμα» και το ποσό της παραγγελίας να έχει πλήρως εξοφληθεί.

Η matshop.gr έχει 3 τρόπους πληρωμής.

  • Με αντικαταβολή πληρώνοντας με μετρητά στο χώρο σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής ισχύει για παραγγελίες με αξία μέχρι 500 ευρώ.
  • Με τη χρήση  πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Όταν επιλέγετε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η ιστοσελίδα μας σας ανακατευθύνει στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Eurobank.Για τις πιστωτικές κάρτες υπάρχει και η δυνατότητα 3-36 δόσεων ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
  • Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, επιλέγετε σε ποια τράπεζα θα γίνει η κατάθεση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια άλλη ενέργεια για την άμεση ενημέρωσή μας, όσο αφορά την πληρωμή σας. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλ αν κάνατε κατάθεση σε άλλη τράπεζα από την τράπεζα που επιλέξατε στο καλάθι, είναι απαραίτητη η αποστολή του καταθετηρίου στο e-mail accouting@matshop.gr με θέμα το Ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας.

Όταν διενεργείτε κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, στο πεδίο αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας.

Skip to content